Innovation og kreativitet

Et usædvanligt team af erfarne konsulenter med høj kompetence inden for mange forskellige områder af livet med og i organisationer – både med små og store projekter. 

Vi arbejder med at udvikle organisationens innovationskapacitet.

Vi tilbyder konkrete redskaber, sparring og konsulentbistand:

  • når du vil produkt- eller procesudvikle
  • når du vil udvikle medarbejdernes innovationskompetence
  • når du vil skabe en innovativ organisationskultur

 

Vi arbejder ud fra en overbevisning om, at innovation handler om andet og mere end at plastre lokalet til med farvede post its. Det handler også om at kunne gå fra idéudvikling til produktudvikling og videre til produktion, salg og skalering. Og det handler om at udvikle innovationskompetence samt at understøtte organisatorisk forankring.

Vi arbejder med ledergrupper, der skal blive bedre til at lede innovative processer. Vi arbejder med udvikling af medarbejdernes innovative kompetencer gennem. Vi arbejder med at skabe innovative samarbejdsformer og innovationskulturer på arbejdspladsen. Og vi arbejder med at understøtte produkt- og procesudvikling i private såvel som offentlige organisationer. Vi er med, når der er brug for hurtige indspark og ideer til den kreative proces, og vi er med til at styre og facilitere det lange seje træk i længerevarende udviklingsprocesser.

Tilsammen er vi eksperter i kreativ tænkning, design thinking, innovationsledelse og entreprenørskab. Vi benytter os af en lang række metoder og værktøjer, der understøtter og udvikler innovationskraften i organisationen.

Udviklende dialoger

Med fokus på samarbejde, fællesskab og effektivitet …..